Workshop - de smaak van heerlijkheid

Optocht van smaken versus smaak beleving.
Alles heet tegenwoordig beleving, ik heb mij daar ook schuldig aan gemaakt. Nu was de eerste kookclinic van Makan T zowel voor de gasten als voor onszelf een hele belevenis.
Heel veel gasten hebben wij mogen ontvangen en we kwamen er al snel achter dat niet alleen het koken centraal stond maar ook de verhalen van iedereen, de belevenis.
Er was vraag naar een vervolg van deze Indonesische workshop. Vandaar dat we een nieuwe kookclinic hebben bedacht, t.w. Makan T 2.2
En deze keer wordt het een optocht van smaken met als hoogtepunt de smaak van heerlijkheid; Umami, de vijfde smaak
Een middag waar u zoals het hoort aan de rand van de weg staat voor deze optocht en u alles leert over kruiden, bouillons, marinades, de wereld van thee, de overheerlijke Balinese saté s, de soepen.
Een optocht vol kleur, geur, geluid en Oosterse smaken. Tot slot wordt u gevráagd om mee te doen met deze optocht en u mag een aantal gerechten maken en bovendien satés roosteren op houtskool.
En na het harde werk gaan we alles wat we klaar hebben gemaakt opeten .
wat gaat u doen?:
- bouillon proeverij
- Maken van marinades van zoet, zout, zuur, bitter tot Unami.
- De wereld van Thee
- Fondue met bouillon
- Kook workshop, Indisch, Thais, Vietnamees en Japans.
- Roosteren saté
- Heerlijk dineren


Kookbelevingen
Op een zaterdag of zondagmiddag
van 15.00 tot 19.00 uur
Kosten
Aan deze kookbeleving kunnen minimaal 4, maximaal 6 personen deelnemen.
Deelname 4/6 personen €65,0o per persoon
Kosten zijn inclusief 2 alcoholische drankjes. Verdere alcoholische versnapering zijn voor eigen rekening.